Božićna priča

Božićna priča

Božićna sezona je službeno započela i pravo je vrijeme da u svoj dom unesete malo zimske čarolije u kojoj može uživati cijela obitelj. Uz malo truda i mašte, s par jednostavnih detalja, svom domu možete podariti novi Božićni izgled koji će obožavati svi ukućani. Pevec je za Vas pripremio odličnu ponudu neizostavnih božićnih detalja kao što su lampice različitih veličina, adventski vijenci, raskošne svijeće I svijećnjaci te kuglice i božićni ukrasi u kombinaciji različitih blagdanskih boja. Istražite našu božićnu priču I zapamtite ono najbitnije..Božić nije doba godine, Božić je osjećaj..

Drvca

Božićna drvca

Bilo da se radi o umjetnom ili prirodnom, božićno drvce je neizostavni detalj svakog doma. Bez obzira na to da li volite miris prirodnog drvca ili želite izbjeći padanje iglica po kući, Pevec u ponudi ima veliki izbor prirodnih i umjetnih božićnih drvaca različitih veličina i dimenzija koji mogu zadovoljiti svačije potrebe.

Ukrasi

Ukrasi

Uz malo truda, kreativnosti i nekoliko jedinstvenih božićnih ukrasa, možete unijeti dašak božićne čarolije u svoj dom. Iskoristite odličnu ponudu božićnih ukrasa i dekoracije te podarite svom domu raskošni božićni izgled.

Lampice

Lampice

Bilo da se radi o uređenju interijera ili dekoraciji vrta, lampice su omiljena božićna dekoracija. Lampice različitih veličina boja i oblika potražite u bogatoj Pevecovoj ponudi.
Neka sve raskošno svijetli.

Provjerite ostatak Božićne ponude u aktualnom katalogu.

Katalog Božićna priča